CMG heropent opleiding aan Academie

IT-dienstverlener CMG startte vrijdag jongstleden in samenwerking met de Amsterdamse Academie een leergang Powerbuilder en Rapid Application Development. De onderneming zal docenten leveren.

De deelnemers ontvangen na afloop vier tot zes studiepunten. De CMG-medewerkers geven de lessen aan studenten die bezig zijn aan het laatste jaar van hun studie. CMG hoopt op deze manier in een vroeg stadium in contact te komen met de studenten.
"We kunnen ze persoonlijk benaderen. Het is niet zo dat de deelnemers een baan bij CMG aangeboden krijgen. We hopen natuurlijk wel dat ze solliciteren" , aldus directeur Kees Weug van CMG-diensten. Vorig jaar draaide CMG al proef met dit soort samenwerkingsverbanden met hogescholen en universiteiten. In het najaar besloot CMG de opleidingen aan de scholen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam te beëindigen. Het initiatief nam teveel tijd van de medewerkers in beslag.
Nu komt het bedrijf op dit besluit terug. "Een divisie heeft dit initiatief weer opgepakt. Het is leuk voor onze mensen", licht Weug toe. CMG heeft nog geen plannen om de samenwerking uit te breiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-02-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.