Managed hosting door True

CMG heropent opleiding aan Academie

 

IT-dienstverlener CMG startte vrijdag jongstleden in samenwerking met de Amsterdamse Academie een leergang Powerbuilder en Rapid Application Development. De onderneming zal docenten leveren.

De deelnemers ontvangen na afloop vier tot zes studiepunten. De CMG-medewerkers geven de lessen aan studenten die bezig zijn aan het laatste jaar van hun studie. CMG hoopt op deze manier in een vroeg stadium in contact te komen met de studenten.
"We kunnen ze persoonlijk benaderen. Het is niet zo dat de deelnemers een baan bij CMG aangeboden krijgen. We hopen natuurlijk wel dat ze solliciteren" , aldus directeur Kees Weug van CMG-diensten. Vorig jaar draaide CMG al proef met dit soort samenwerkingsverbanden met hogescholen en universiteiten. In het najaar besloot CMG de opleidingen aan de scholen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam te beëindigen. Het initiatief nam teveel tijd van de medewerkers in beslag.
Nu komt het bedrijf op dit besluit terug. "Een divisie heeft dit initiatief weer opgepakt. Het is leuk voor onze mensen", licht Weug toe. CMG heeft nog geen plannen om de samenwerking uit te breiden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/214249). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×