Bedrijven telefonisch slecht bereikbaar

Nederlandse bedrijven zijn steeds slechter telefonisch te bereiken. Dit blijkt uit een onderzoek van het Training en Adviescentrum Telecom (Tact), een kenniscentrum van PTT Telecom.

Men neemt de telefoon wel op, maar slechts 52 procent van de gevraagde personen of afdelingen blijkt daadwerkelijk bereikbaar. Collega's die een gesprek beantwoorden kunnen de helft van de bellers niet verder helpen. De belofte om terug te bellen wordt in 25 procent van de gevallen niet nagekomen.
Een onderzoek van Quentel Services naar de telefonische bereikbaarheid geeft een identiek beeld. De onderzoekers van dit bedrijf concluderen dat de opgaande lijn die de telefonische bereikbaarheid van het Nederlandse bedrijfsleven in 1996 kende, tot stilstand is gekomen. Bij bedrijven die dagelijks honderd telefoontjes krijgen, mislukken er per jaar 7500 pogingen om iemand te bereiken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-02-10T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.