I-Now wint steun zes bedrijven

Zes bedrijven hebben zich aangesloten bij het I-Now-initiatief, dat is bedoeld om interoperabiliteit tussen IP-telefonieplatformen te bieden.

Deze groep, bestaande uit Ascend, Cisco, Clarent, Dialogic, Natural Microsystems en Siemens AG, steunt de aanstaande Interoperability Now-overeenkomst (I-Now) die in januari wordt gepubliceerd.
Deze bekendmaking is gedaan door Lucent, VocalTec Communications en Itxc Corporation die alledrie I-Now al steunen. Het totaal komt daarmee op negen bedrijven. Het doel van dit initiatief is het laten samenwerken van de gateways en gatekeepers van verschillende fabrikanten voor telefonie op basis van het Internet Protocol (IP). Gateways schakelen IP-oproepen van een telefoonnetwerk naar een IP-netwerk en andersom. Gatekeepers bevinden zich in het netwerk en bieden beheermogelijkheden.
De zes nieuwe I-Now-aanhangers beloven in toekomstige producten de bijna-standaard te ondersteunen. VocalTec, Lucent en Itxc hebben de overeenkomst ontwikkeld op basis van de International Telecommunications Union H.323-standaard en de aanstaande H.225.0 Annex G-standaard.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-12-21T00:00:00.000Z Redactie Computable