Managed hosting door True

Broos van Erp-prijs voor nieuwe media

 

Een jong (Internet-) bedrijf dat een innovatief product op het gebied van nieuwe media heeft ontwikkeld, maakt kans op een prijs van honderdduizend gulden. Deze Broos Van Erp-prijs wordt voor de eerste keer uitgeloofd door het ministerie van Economische Zaken.

Op 27 mei maakt minister Wijers de winnaar bekend. De prijs is vernoemd naar Broos van Erp, het vorig jaar overleden tweede VVD-kamerlid dat zich ondermeer inzette voor het midden- en kleinbedrijf en voor automatisering.
Deelnemers moeten voor 10 april een volledig ingevuld inschrijfformulier zenden naar de organisatoren. Aanmelden kan via de websitehttp://www.BroosVanErp.nl. Alleen ondernemers die korter dan vijf jaar actief zijn, komen in aanmerking.
De prijs gaat naar het bedrijf dat een product heeft ontwikkeld waarvoor echt klanten bestaan. Concepten en ideeën komen niet in aanmerking voor de onderscheiding. De jury die de inzendingen beoordeelt, bestaat ondermeer uit Paul Baan (Baan Company), Michiel Frackers (ex-Planet Internet, Bitmagic), Chiel Cramer (hoofdredacteur Telecommagazine) en professor dr P. Vervest.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/214429). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×