Broos van Erp-prijs voor nieuwe media

Een jong (Internet-) bedrijf dat een innovatief product op het gebied van nieuwe media heeft ontwikkeld, maakt kans op een prijs van honderdduizend gulden. Deze Broos Van Erp-prijs wordt voor de eerste keer uitgeloofd door het ministerie van Economische Zaken.

Op 27 mei maakt minister Wijers de winnaar bekend. De prijs is vernoemd naar Broos van Erp, het vorig jaar overleden tweede VVD-kamerlid dat zich ondermeer inzette voor het midden- en kleinbedrijf en voor automatisering.
Deelnemers moeten voor 10 april een volledig ingevuld inschrijfformulier zenden naar de organisatoren. Aanmelden kan via de websitehttp://www.BroosVanErp.nl. Alleen ondernemers die korter dan vijf jaar actief zijn, komen in aanmerking.
De prijs gaat naar het bedrijf dat een product heeft ontwikkeld waarvoor echt klanten bestaan. Concepten en ideeën komen niet in aanmerking voor de onderscheiding. De jury die de inzendingen beoordeelt, bestaat ondermeer uit Paul Baan (Baan Company), Michiel Frackers (ex-Planet Internet, Bitmagic), Chiel Cramer (hoofdredacteur Telecommagazine) en professor dr P. Vervest.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-02-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.