Hogeschool leidt informatiebeveiliger op

De Hogeschool van Utrecht start in maart de nieuwe opleiding Informatiebeveiliging. Het organiserende Education & Consultancy Utrecht (Ecu) wil met deze leergang inspelen op de behoefte die bij de overheid en het bedrijfsleven bestaat aan beveiligers.

"De geautomatiseerde informatievoorziening is bij veel organisaties niet goed beveiligd. Uit rapportages blijkt dat steeds meer vraag is naar specialisten die dit kunnen verbeteren", zegt Gerdien Rabbers van Ecu. Coopers & Lybrand verzorgt de inhoud van deze post-hbo opleiding en levert de docenten. De opleiding bestaat uit twaalf bijeenkomsten. Ook op de Hogeschool Windesheim te Zwolle start de cursus.
De opleiding is bedoeld voor mensen die op hbo-niveau werkzaam zijn bij bedrijven of organisaties. De deelnemers moeten tijdens de leergang een informatiebeveiligingsplan schrijven dat te implementeren is in hun organisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-02-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.