Investeerders kopen Siteways

Een groep onbekende investeerders koopt het Amsterdamse Internet-bedrijf Siteways Webservices van de huidige eigenaar en directeur Hans Perukel. De dienstverlener wordt in twee delen opgesplitst: een bedrijf voor web-diensten en een firma voor financiële diensten.

De eerstgenoemde tak draagt zorg voor het ontwerpen en huisvesten van webpagina's. Hieronder valt ook hetvideostreaming-product Livestream. De tweede afsplitsing gaat met de belangrijkste productnaam verder door het leven als Online Transaction Systems. Perukel zal voortaan de directie voeren over de financiële dochteronderneming en als adviseur functioneren voor heel Siteways. Het dagelijks bestuur van het bedrijf komt in handen van een managementteam dat Siteways-manager Jan Louwers opzet. De leiding hiervan ligt bij Aad van der Bogt.
Siteways boert behoorlijk goed in de markt voor Internet-software en professioneel advies. De voornaamste gebruikers van zowel het video- als het financiële product van het bedrijf zijn sexsites. Deze ondernemers bieden live videobeelden via Internet tegen directe online-betaling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-03-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.