Dynasty bouwt organisatie uit

In een poging een belangrijke speler op de markt voor op componenten gebaseerde ontwikkelomgevingen te worden, bouwt Dynasty Technologies aan zijn Europese organisatie.

Met de opening van een aantal kantoren en een 'Competence Centre' bij CMG in Nederland probeert men beter te concurreren met marktleider Forte, die in Europa voornamelijk met distributeurs werkt.
De Dynasty-ontwikkelomgeving is vooral geschikt voor heterogene en complexe omgevingen, met veel en verschillende typen hardware en software. Dynasty richt zich vooral op telecommunicatiebedrijven en op banken en verzekeraars. Het bedrijf heeft momenteel kantoren in Engeland, Frankrijk en Nederland, die voornamelijk marketing, verkoop en ondersteuning in hun takenpakket hebben.
Naast het Competence Centre, waar twee tot drie consultants verkoopactiviteiten ondersteunen en bezig zijn met de ontwikkeling van een componentenbibliotheek, heeft CMG tien tot twaalf medewerkers die in de markt software ontwikkelen met Dynasty, onder andere bij verzekeraar Interpolis. CMG wil in samenwerking met Dynasty op termijn maandelijks drie tot vier mensen opleiden voor het product. Hoewel CMG het product in de markt promoot, blijft Dynasty verantwoordelijk voor de verkoop. De systeemintegrator zorgt voor de consultancy.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-03-20T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.