Managed hosting door True

Internetworking verwordt tot IT-etalage

 

Het Internetworking Event, dat vorige week voor de achtste keer in de Amsterdamse RAI werd gehouden, groeit in omvang, maar biedt meer een overzicht dan echt de laatste snufjes op IT-gebied.

Dit jaar toonden en demonstreerden ruim driehonderd bedrijven hun producten aan 19.621 bezoekers. In 1997 ontving de beurs zeker 2500 bezoekers minder, wat dus een groei van 15 procent betekent voor 1998.
De nieuwste ontwikkelingen waren echter mondjesmaat aanwezig. Veel exposanten waren meer uit op het vestigen of versterken van hun naamsbekendheid. Dit lijkt echter geen beperking te vormen voor de groei van het Internetworking Event. Organisator Ernst Fuld vergroot het oppervlak van de beurs volgend jaar met 35 procent. "Er is nu al een significante stijging in de voorinschrijvingen voor 1999. Inmiddels is van de totale beursoppervlakte voor volgend jaar al 65 procent bezet door exploitanten, die weer dezelfde of zelfs meer standruimte willen reserveren als dit jaar." Fuld concludeert dat Internetworking '99 nu al net zo groot is als de editie van dit jaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/215609). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×