Internetworking verwordt tot IT-etalage

Het Internetworking Event, dat vorige week voor de achtste keer in de Amsterdamse RAI werd gehouden, groeit in omvang, maar biedt meer een overzicht dan echt de laatste snufjes op IT-gebied.

Dit jaar toonden en demonstreerden ruim driehonderd bedrijven hun producten aan 19.621 bezoekers. In 1997 ontving de beurs zeker 2500 bezoekers minder, wat dus een groei van 15 procent betekent voor 1998.
De nieuwste ontwikkelingen waren echter mondjesmaat aanwezig. Veel exposanten waren meer uit op het vestigen of versterken van hun naamsbekendheid. Dit lijkt echter geen beperking te vormen voor de groei van het Internetworking Event. Organisator Ernst Fuld vergroot het oppervlak van de beurs volgend jaar met 35 procent. "Er is nu al een significante stijging in de voorinschrijvingen voor 1999. Inmiddels is van de totale beursoppervlakte voor volgend jaar al 65 procent bezet door exploitanten, die weer dezelfde of zelfs meer standruimte willen reserveren als dit jaar." Fuld concludeert dat Internetworking '99 nu al net zo groot is als de editie van dit jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-04-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.