Club voor gebruikers Oracle-applicaties

Op 17 juni wordt tijdens de eerste formele ledenvergadering de Oracle Applications Users Group The Netherlands (Oaug NL), opgericht. De nieuwe groep is als Geographic Users Group aangesloten bij de overkoepelende Oracle Applications Users Group in Atlanta.

Primaire doelstelling van de onafhankelijke vereniging is het creëren van een discussie- en kennisplatform voor Nederlandse gebruikers van Oracle-applicaties. Daarnaast wil men alle problemen die gebruikers hebben met het implementeren en gebruiken van dergelijke applicaties kanaliseren om als spreekbuis te fungeren naar Oracle Nederland. Initiatiefnemers van de nieuwe club zijn Wim Haas van Envirotech Pump Systems uit Venlo (voorzitter) en Wim Verloop, van de NOS uit Hilversum (secretaris).
De Oaug NL zal los van de bestaande Oracle Gebruikersclub Holland gaan opereren. De onderhandelingen daarmee hebben volgens Verloop nog niet mogen leiden tot een vruchtbare samenwerking. "De belangrijkste reden is het verschil in doelgroep, wij zijn er voor de gebruikers van applicaties en zij voor de ontwikkelaars van applicaties. Uit een stemming onder onze leden bleek er te weinig draagvlak te zijn voor samenwerking".

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-05-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.