Communicator 4.5 komt maandag al uit

De nieuwste opwaardering voor het Internet-pakket Communicator van Netscape komt twee maanden eerder uit dan aanvankelijk verwacht. De software zou naar verluidt maandag al te downloaden zijn op de website van de leverancier. Woordvoerders bevestigen dat Communicator 4.5 op 19 oktober wordt gelanceerd.

Deze nieuwe versie bevat ongeveer vierduizend verbeteringen voor de diverse onderdelen van dit pakket, waaronder de webbrowser, het e-mail-programma en de news-lezer. Een aantal van de grootste wijzigingen bevinden zich op het vlak van de multimedia-mogelijkheden. Zo bevat de software een ingebouwde Realplayer 5.0 van Real Networks, Headspace Beatnik en Flash van Macromedia. Netscape leverde al geruime tijd plug-ins mee en voert deze strategie duidelijk verder door.
Verder heeft versie 4.5 verbeterde mogelijkheden voor de zogenoemde rondzwervende gebruikers die vanaf verschillende lokaties hun e-mail willen lezen. Ook kan de nieuwe Communicator e-mailberichten van Microsoft Outlook 98, Outlook Express en Qualcomms Eudora importeren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-10-16T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.