Roel Pieper verlaat Compaq

Roel Pieper heeft zijn ontslag ingediend bij Compaq. De voormalige directeur van Tandem en sinds de overname door Compaq tweede man achter Eckard Pfeiffer wil "de boel in eigen handen hebben." Wat Pieper gaat doen is vooralsnog onduidelijk.

Na de overname van Tandem door Compaq gonsde het in het geruchtencircuit over de hoge ambities van Pieper, één van de succesvolste Nederlanders in Silicon Valley.
Hij werd, na de acquisitie van afgelopen zomer 1997, meteen gezien als kroonprins van Pfeiffer. Afgelopen weken kwam Pieper zelfs in beeld als toekomstig opvolger van Cor Boonstra bij Philips. Daarnaast is bekend dat Pieper altijd grote interesse heeft getoond in de Nederlandse politiek. Voorlopig verwacht een woordvoerster van Tandem in Nederland echter nog geen nieuws over zijn toekomstige positie.
Michael Heil maakt promotie binnen Compaq en neemt de functie van Pieper, algemeen verkoopdirecteur, over. Dit in tegenstelling tot berichten in andere media dat ook Heil de top van Compaq zou verlaten. "Iedereen binnen Tandem in Nederland betreurt het vertrek van Pieper. Maar we weten wat hij gedaan heeft, waar hij nog toe in staat is en verwachten dus nog veel van hem in de IT-wereld", aldus de woordvoerster van Tandem in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-01-12T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.