Nortel en Bay agressief van start

Het vernieuwde bedrijf Nortel (Northern Telecom) zal na de overname van Bay Networks agressief de markt betreden. De netwerkleverancier wil op deze manier gebruikmaken van de voorsprong die Nortel en Bay samen hebben op de concurrentie. Dit zei vice president worldwide sales en marketing Winston Estridge tijdens een bijeenkomst in Parijs.

Volgens Estridge kan Nortel met Bay een totaalpakket aanbieden, aangezien Nortel traditioneel sterk is in telecommunicatie-netwerken en Bay Networks gespecialiseerd is in apparatuur voor data-netwerken. Deze combinatie geeft de nieuwe onderneming een voorsprong op concurrenten die of sterk zijn in spraak of in data-netwerken, aldus Nortels topman.
De overname van Bay door Nortel is begin september officieel afgerond. De afgelopen dagen kwamen de Europese medewerkers van de sales en marketingafdeling bijeen in Parijs voor een training in de nieuwe producten. Deze mensen gaan de komende weken de markt op, gesteund door de uitgebreide campagne die Nortel start.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-09-17T00:00:00.000Z Redactie Computable