Microsoft opent site voor 2000-probleem

Microsoft opent vanaf 13 maart een Internet-site met informatie over de Jaar 2000-status van zijn producten. Het softwarebedrijf heeft zijn klanten jaren gefrustreerd door geen informatie te verstrekken over de millennium-bestendigheid van zijn 9000 producten.

Naast informatie gaat Microsoft tools aanbieden om Jaar 2000-problemen te verhelpen.
Microsoft heeft bij de bekendmaking van deze acties voor het eerst toegegeven dat ze erg laat reageren op het gebied van het millennium-probleem. In het verleden beweerde Microsoft onterecht dat al zijn producten Jaar 2000-gereed waren. De belangrijkste producten, zoals Office, Windows 95 en NT, leveren geen problemen op. Voor het acht jaar oude Word 5.0 voor DOS wordt geen Jaar 2000-ondersteuning geboden. Gebruikers zullen moeten migreren naar een nieuwere versie. Indien een product een met 'reparatie-pakket' millennium-bestendig moet worden gemaakt, zijn deze gratis van de site van Microsoft te downloaden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-01-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.