Sun migreert klanten van NEO naar Visibroker

Sun heeft een overeenkomst afgesloten met Borland om zijn klanten een migratiepad aan te bieden van zijn eigen NEO Object Request Broker (ORB) naar Visibroker, het Corba-product van Visigenic.

Visigenic werd onlangs door Borland gekocht. Sun wil zich meer concentreren op zijn activiteiten rond Java, maar blijft NEO ondersteunen tot 2002. Elementen uit het NEO-product blijven aanwezig in de Java Interface Definition Language, Suns brug naar Corba.
Volgens Gartner Group moeten gebruikers voorzichtig zijn met de overstap van NEO naar Visibroker. De integratie tussen Visigenic en Borland is nog niet uit de verf gekomen, zo meent Gartner Group. Verder merkt het onderzoeksbureau op dat de relatie met Borland voor Sun niet van strategisch belang is. Het promoten van het Java-platform heeft de prioriteit bij Sun, en niet Corba. Gartner Group adviseert NEO-gebruikers die in de toekomst overstappen naar Java de ontwikkelingen rond Enterprise Java Beans te volgen. Gebruikers die de Java-boot afhouden, moeten zich beraden op een ORB. Visibroker is daarbij niet de enige mogelijkheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-01-28T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.