Platinum ontwikkelt analysepakket

Platinum Technology ontwikkelt een serie hulpmiddelen voor analysesoftware, gebaseerd op de standaard Poems-laag van het bedrijf. Dit maakte het bedrijf, actief in applicatie-ontwikkeling en beheersoftware, bekend tijdens de jaarlijkse gebruikersconferentie in Chicago afgelopen week.

Platinum heeft al een serie beheerproducten op basis van de Poems-architectuur op de markt onder de naam Provision. Platinums Poems-laag biedt standaard communicatie, administratie, planning, installatie en beveiligingsdiensten voor IT-infrastructuren.
Met het analyse-pakket - dat ontwikkeld wordt onder codenaam Project C - kunnen gebruikers volgens Platinum verschillende gegevenspakhuizen gebruiken met dezelfde metagegevens. Op termijn zal de software kunnen omgaan met analysehulpmiddelen van andere leveranciers en met Microsoft Repository (waar metagegevens een plaats in vinden). De Repository van Microsoft is grotendeels door Platinum ontwikkeld. In eerste instantie zal Project C alleen met Platinums eigen versie van die Repository werken. Deze gebruikt de metagegevens afkomstig van Decision Base (hulpmiddelen voor gegevensbeheer en gegevenstransformatie). Omdat de metagegevens vaker te gebruiken zijn, claimt Platinum dat de ontwikkeltijden voor analyse-applicaties flink omlaag kunnen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-07-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.