Adobe benoemt Shantanu Narayen tot ceo

Adobe-ceo Chizen legt per 1 december zijn functie neer. Hij wordt vervangen door Shantanu Narayen, die nu chief operating officer is.

Adobe Systems heeft een nieuwe ceo. Bruce R. Chizen legt zijn functie neer. Shantanu Narayen gaat per 1 december de functie als ceo vervullen.

Chizen werkt al 14 jaar bij Adobe. Eind november neemt hij afscheid, maar blijft nog adviseur tot 28 november 2008, dan loopt het fiscale jaar ten einde. Hij blijft tot de lente directeur. Hij zegt toe te zijn aan een pauze. "Het is de eerste keer in mijn leven dat ik de kans heb om rustig aan te doen en na te denken over wat ik wil gaan doen de rest van mijn leven. Ik wil niet op mijn 55ste tegen mezelf moeten zeggen: jee, ik had eigenlijk iets anders willen doen dan alleen Adobe. Ceo zijn slokt alle tijd op", aldus Chizen.

Narayen

Narayen is sinds drie jaar chief operating officer bij Adobe. Hij kwam in 1998 bij het bedrijf als vice-president en general manager of enginering. In 1999 werd hij senior vice president. In 2005 kreeg hij de titel chief operating officer. Voordat hij naar Adobe ging, werkte Naryen bij Apple en Silicon Graphics.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-11-13T10:04:00.000Z Rian van Heur