C/TAC verdubbelt resultaten

C/TAC (SAP-consultancy) behaalt in de eerste helft van dit jaar een netto winst van 1,7 miljoen gulden. Dat betekent meer dan een verdubbeling ten opzichte van de winst in de eerste helft van 1997.

Het bedrijf, dat in maart een beursnotering kreeg aan de Nmax-beurs, zag zijn netto omzet eveneens verdubbelen: van 6,8 miljoen in de eerste helft van 1997 tot 13,1 miljoen in de eerste helft van 1998. Het aantal medewerkers steeg van 84 eind vorig jaar tot 113 per 30 juni 1998.
C/TAC heeft een aparte eenheid opgericht voor beheer en uitbesteding van SAP-systemen. Bierbrouwer Bavaria bijvoorbeeld heeft aan C/TAC het totale beheer van zijn SAP R/3-systeem uitbesteed.
Het bedrijf uit Den Bosch verwacht in de tweede helft van dit jaar een verdere toename van het personeelsbestand. Op basis van de goede resultaten over de eerste zes maanden verhoogt de directie de winstverwachtingen. Onvoorziene omstandigheden voorbehouden is de verwachting over geheel 1998 een stijging van de netto winst van minimaal 60 procent ten opzichte van heel 1997.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-07-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.