Oracle koopt Activa van Price Waterhouse

Oracle heeft een definitieve overeenkomst getekend met Price Waterhouse om diens financiële softwareproduct Activa over te nemen. De twee bedrijven onthullen niet de geldbedragen die hiermee gemoeid zijn.

Oracle zegt toe de meerderheid van de Activity-ontwikkelaars in dienst te nemen. Price Waterhouse ontvangt voortaan royalties op basis van de licentieverkopen van Activity en wordt Oracle's 'geprefereerde' implementatiepartner voor dit product.
Activa is ontwikkeld door Price Waterhouse en draagt in zich de praktische ervaring en kennis van zijn 'Financial and Cost Management Practice'. De software is nu verkrijgbaar als onderdeel van de Oracle Applications, een serie van meer dan vijfenveertig zakelijke toepassingen. Price Waterhouse bestempelt de verkoop van zijn programmatuur als onderdeel van zijn strategie naar meer concentratie op de dienstverlening.
"Deze overname past in onze missie om bedrijven te helpen bij het verlagen van hun kosten. Dat doen wij door bij bestaande processen het nemen van beslissingen te verbeteren door betere informatie te bieden", zegt Ray Lane, president bij Oracle. "Daarnaast is deze overeenkomst een nieuwe mijlpaal in onze relatie met Price Waterhouse. Door hun ervaring en wereldwijde bereik op het gebied van kostenbeheer zijn zij de eerste keuze voor de implementatie van dit product.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-05-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.