TomTom brengt officieel bod uit op Tele Atlas

TomTom heeft officieel een bod uitgebracht op Tele Atlas. De leverancier van navigatiesystemen wil de digitale kaartenleverancier voor 2,9 miljard euro overnemen.

Het bod van TomTom op Tele Atlas van 2,9 miljard euro is officieel. Dat maakte de leverancier van navigatiesystemen zondag 18 november 2007 -zoals gebruikelijk een dag voor beursopening - bekend. Het bod komt neer op 30 euro per aandeel. Aandeelhouders van Tele Atlas krijgen tot 18 december 2007 de tijd om hun stukken aan te melden. TomTom zet het bod door als het bedrijf 80 procent van de aandelen in handen heeft.

Computable meldde begin november dat TomTom concurrent Garmin achter zich liet in de overnamestrijd om Tele Atlas (artikel: ‘TomTom steekt Garmin de loef af').TomTom verhoogde toen het bod per aandeel Tele Atlas van 21,25 naar 30 euro, waarop Germin zich terugtrok uit de overnamestrijd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-11-19T11:04:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.