IBM breidt berichten-middleware uit

IBM onthult uitbreidingen van zijn aanbod van producten en diensten rond de 'berichten-middleware' MQSeries. Het bedrijf start hiertoe een business integration initiative. Een nieuwe familie van producten moeten de problemen aanpakken die kunnen ontstaan bij de integratie van applicaties, systemen, bedrijfsautomatisering en ondersteuning.

MQSeries Integrator Software bevat voorgeconfigureerde modellen voor standaardapplicaties, aldus IBM. Bovendien heeft de software faciliteiten voor e-handel. De eerste versie van de integratiesoftware is reeds op de markt en wordt aan de man gebracht door IBM en New Era of Networks. Verder maakt MQSeries Workflow deel uit van het nieuwe aanbod. Dit is een nieuwe versie IBM's Flowmark werkstroombeheer-software, die in het derde kwartaal van 1998 op de markt komt.
Dienstverlening behorend bij de nieuwe MQSeries wordt aangeboden via IBM Global Services. Bovendien zegt IBM dat er voor partners, softwareleveranciers en systeemintegrators mogelijkheden zijn om een graantje mee te pikken op het gebied van interfaces, api's en dienstverlening.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-05-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.