Baan en HP bundel voor middenmarkt

Baan en Hewlett-Packard gaan via een bundel van producten een complete erp-oplossing leveren voor de middenmarkt. Naast de nieuwste versie van de Baan-software maken een HP 9000 Enterprise Server of een HP Netserver, en een Oracle-, Informix- of Microsoft-database deel uit van het pakket.

Ook de beheersoftware HP Openview behoort tot de bundel. Het geheel wordt voorgeïnstalleerd, getest en geïntegreerd geleverd.
De erp-softwaremarkt voor kleine en middelgrote bedrijven staat bekend als een enorme groeimarkt. Volgens het onderzoeksbureau Advanced Manufacturing Research spenderen bedrijven met een jaarlijkse omzet van tien- tot 250 miljoen dollar de komende vijf jaar voor vijftien- tot twintig miljard dollar aan applicatiesoftware. Baan is vastbesloten om hier een belangrijk deel van voor zijn rekening te nemen. Vorige maand kondigde het Nederlandse bedrijf een soortgelijke bundel-overeenkomst van Compaq aan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-02-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.