Postservice Microsoft en Royal Mail

Microsoft heeft zijn eerste grote online dienstverlening in Europa aangekondigd in zijn streven winstgevende Internet-activiteiten te beginnen. In samenwerking met het Engelse nationale postbedrijf Royal Mail heeft Microsoft Network een Internet-site opgezet.

Hierop kunnen gebruikers e-mail berichten versturen naar Engeland. In Engeland worden vervolgens de e-mail berichten omgezet in traditionele papieren post en bezorgd waar ook ter hele wereld.
Microsoft probeert meer winstgevende diensten op Internet te exploiteren. In het recente verleden heeft het bedrijf een aantal entertainment-sites opgezet die geen cent opleverde en die nauwelijks publiek trokken. Veel van die sites zijn inmiddels weer opgedoekt. Microsoft richt zich nu op dienstverlening via Internet waarbij transacties in rekening kunnen worden gebracht. Zijn populaire reis-service, Expedia, is een goed voorbeeld van wat Microsoft voor ogen heeft. Deze site zorgt voor meer dan twee miljoen dollar in omzet met de verkoop van tickets.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-04-03T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.