Provider @Home komt naar Nederland

@Home Network breidt zijn diensten voor Internet-toegang via de kabel uit naar Europa, te beginnen met Nederland en Groot-Brittannië. Tegelijkertijd start het Amerikaanse bedrijf de verovering van de Australische markt.

De diensten van @Home worden nog op de specifieke landen afgestemd. De firma zal daarvoor samenwerkingsverbanden aangaan met lokale bedrijven. Die partners verzorgen de marketing, verkoop en distributie van de Internet-diensten. @Home concentreert zich allereerst op landen waar Engels wordt gesproken, aldus een woordvoerder. Eind vorig jaar telde de Internet-provider ongeveer vijftigduizend abonnees in de Verenigde Staten en Canada. Naar verwachting stijgt dit aantal naar 350 duizend tegen het eind van dit jaar.
Verder heeft @Home's divisie voor zakelijke dienstverlening, @Work, een overeenkomst gesloten met de regering van Singapore. De Internet-provider levert diensten voor de huisvesting van websites in de Verenigde Staten voor het nationale breedbandige netwerk van Singapore. @Home biedt zijn diensten sinds maart vorig jaar ook al aan in Canada, maar bleef daarmee toch beperkt tot de Noord-Amerikaanse markt. "Wij menen dat internationale markten een aanzienlijk voordeel voor ons bedrijf leveren", meldde @Home in zijn jaarlijkse rapport aan de Amerikaanse commissie voor Securities and Exchange.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-04-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.