Gilde investeert in PQR en Netreality.

Gilde Participaties heeft een belang verworven in PQR. Dit automatiseringsbedrijf verkoopt in de Benelux hardware en netwerkinfrastructuren en levert aanvullende diensten.

Dit jaar verwacht het met zo'n 75 medewerkers een omzet van honderd miljoen gulden te realiseren. PQR werkt samen met Digital, IBM, Compaq, Cisco en Microsoft. Het bedrijf wil met de extra investering sneller groeien en meer overnames plegen. Recente acquisities zijn het in IBM-mainframes gespecialiseerde Combine en Becom, specialist in edi- en e-commercie-oplossingen.
Gilde Participaties is onderdeel van Gilde Investment Management, een dochteronderneming van Rabobank. Een ander onderdeel van deze participatiemaatschappij, Gilde IT Fund, investeerde onlangs één miljoen dollar in het netwerkbedrijf Netreality. De investering behoort bij een fonds van drie miljoen dollar dat Gildes partner Cedar Fund bij elkaar sprokkelde voor Netreality.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-06-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.