Netwerkbedrijf Vanco stapt in werving

Het Engelse netwerkbedrijf Vanco Euronet en zijn Nederlandse vestiging betreden binnenkort de markt van de personeelswerving. Dit heeft directeur Allen Timpany aangekondigd.

Ook de Nederlandse vestiging in Hoofddorp zal zich op de personeelsselectie werpen. Timpany noemt de werving "een natuurlijke uitbreiding" van het dienstenpakket.
Momenteel repareert, ontwerpt en beheert Vanco netwerken. De onderneming groeit in heel Europa sterk en is op zoek naar zestig nieuwe specialisten, vooral netwerk-technici en verkopers. "We hebben de afgelopen jaren gesprekken gevoerd met minstens vijfhonderd mensen. Ik denk dat we zeker dertig mensen daarvan hadden kunnen verkopen aan klanten", meent Timpany. De directeur wil in alle landen onder een nieuwe naam een bedrijf starten dat zich speciaal richt op het selecteren en onderbrengen van geschikte mensen. Voordat Vanco de wervingsactiviteiten start, zal de onderneming zelf ook een nieuwe groep mensen aantrekken, om de selectie uit te voeren.
Vanco heeft nu kantoren in Hoofddorp, Londen, Madrid, Frankfurt en Parijs. Dit jaar opent het vestigingen in Kopenhagen, Warschau en Praag. Het gaat bij het betreden van een nieuwe markt altijd op dezelfde wijze te werk. Eerst gaan de technici en reparateurs als ware pioniers aan de slag. Na verloop van tijd sluiten de verkopers en beheerders zich bij hen aan om de zaken uit te breiden en nieuwe klanten binnen te halen. Deze succesvolle formule zal Vanco ook in de nieuwe landen toepassen. Timpany ziet één gevaar: de krapte op de arbeidsmarkt. "Dit zou onze groei kunnen remmen. Toch verwacht ik geen problemen, omdat we werken aan een betere manier om de juiste mensen te vinden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-03-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.