BEA toont Tuxedo op NT-cluster

Middleware-leverancier BEA Systems werkt met Microsoft en Compaq aan een uitbreiding op Tuxedo waardoor deze draait op een Microsoft Cluster Server (Mscs). Op een gebruikersconferentie in Californië demonstreert BEA Systems Tuxedo op een cluster van twee Compaq Proliant met Mscs (voorheen bekend onder de codenaam Wolfpack).

Op Tuxedo gebaseerde applicaties kunnen profiteren van de hoge beschikbaarheid die Microsoft claimt te leveren voor geclusterde NT-systemen. De uitbreiding is naar verwachting in de tweede helft van 1998 beschikbaar, als onderdeel van versie 6.4.
Verder ontsluierde BEA Systems op de conferentie zijn plannen voor de integratie van zijn ORB-product (Object Request Broker) met Tuxedo. Onder de codenaam Iceberg wordt gewerkt aan de integratie van Tuxedo en Object Broker. Volgens BEA Systems is Iceberg, als het deze zomer op de markt verschijnt, het eerste Object Transactie Management Systeem. Met deze middleware kunnen tot tienduizenden mensen gebruik maken van op componenten gebaseerde applicaties.
BEA Systems meent dat het nog tien jaar duurt voordat objectgeoriënteerde systeemontwikkeling in de praktijk de boventoon zal voeren. In de tussentijd wil het drie jaar jonge bedrijf de middleware ontwikkelen voor de in aantal toenemende bedrijven die met objectoriëntatie bezig zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-02-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.