CSS lijft Computer Company in

Computer Services Solutions (CSS) wil het veel grotere Computer Company via een aandelenruil overnemen. CSS gaat om de overname te financieren ruim negen miljoen nieuwe aandelen uitgeven.

Voor het einde van het jaar moet de transactie zijn afgerond. De nieuwe onderneming wil zich onder de naam CSS Holding sterker profileren als een complete IT-dienstverlener voor midden- en kleinbedrijven. Het bedrijf telt zo'n 1500 werknemers, met een geschatte jaaromzet van 700 miljoen gulden en een bestand van circa 12.500 klanten.
Wanneer de acquisitie achter de rug is, zal CSS een notering aanvragen op de Officiële Markt van de Amsterdam Exchanges. Op dit moment heeft het bedrijf een notering aan de NMAX, de beurs voor jonge bedrijven.
CSS (omzet 1997: 35,4 miljoen gulden) is een IT-dienstverlener. Computer Company (omzet 1997: 425 miljoen gulden) is vooral actief in het aanleggen en onderhouden van computer- en telefoonnetwerken. Grootaandeelhouder ervan is Jan Kuijten. Hij zal in het nieuwe bedrijf een aandelenbelang krijgen dat onder de 20 procent ligt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-11-10T00:00:00.000Z Redactie Computable