TomTom-CEO Harold Goddijn is ICT Personality 2007

De ICT Personality 2007 is gisteravond uitgereikt aan Harold Goddijn, ceo van TomTom. Goddijn volgt Jan Kees de Jager op, die nu staatssecretaris van financiën is.

Harold Goddijn, ceo van TomTom, is gisteravond uitgeroepen tot ICT Personality 2007. Goddijn werd door de jury vooral geroemd om zijn lef en ondernemerschap. "Hij heeft niet alleen vernieuwing gebracht in de vorm van een product, maar dit product ook op de markt gebracht en het tot een succes weten te brengen. Hij heeft Nederland als innovatieland op de kaart gezet", sprak juryvoorzitter Ton Risseeuw.

In het juryrapport werden ook Corinne Vigreux, en TomTom-oprichters Peter-Frans Pauwels en Pieter Geelen genoemd. "Hij kwam daarom in een gespreid bedje", aldus Risseeuw. Goddijn volgt Jan Kees de Jager op die, vanwege zijn functie als staatssecretaris, niet in staat was om in de jury deel te nemen, maar wel de prijs kon uitreiken. "Goddijn is een boegbeeld van innovatie, ict en ondernemersschap."

Stimuleert

De ICT Personality Award wordt ieder jaar uitgereikt aan een persoon die het gebruik van ict bij bedrijfsleven, non-profit en overheid stimuleert en daarvoor erkenning verdient. De award maakt deel uit van de Nationale ICT~Award. Eerdere winnaars van de ICT Personality Award zijn Paul 't Hoen (2005), Siep Eilander (2004), Clifford Sobel (2003), Joop van Lunteren (2002), Cees Neggers en Boudewijn Nederkoorn (2001) en Ton Risseeuw (2000).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-12-05T09:52:00.000Z Rian van Heur


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.