Bwise verwerft opnieuw durfkapitaal

Softwareleverancier Bwise heeft in een tweede investeringsronde twee miljoen gulden van Holland Venture en FMR International ontvangen. Begin vorig jaar staken deze partijen al een miljoen in de productontwikkeling van het bedrijf.

Het in 1994 opgerichte Bossche bedrijf wil met het nieuwe geld zijn organisatie marktgerichter laten functioneren. Voor het opzetten van een Amerikaanse organisatie en verdere internationalisatie heeft Bwise nog eens zes miljoen gulden nodig. Daarvoor is de jonge onderneming in gesprek met een aantal investeringsmaatschappijen.
Het ambitieuze Bwise streeft naar een wereldwijde toppositie op het gebied vanenterprise modelling. De investeringen moeten de komende drie jaar de huidige forse groei in stand houden. Momenteel telt het bedrijf zestien werknemers, volgend jaar moeten dat er dertig zijn. De omzet van anderhalf à twee miljoen gulden dit jaar groeit tussen de 300 en 400 procent."
Bwise heeft vier marktsegmenten geselecteerd waarop het zich gaat richten: overheid, gezondheidszorg, verzekeringen en industrie. In elke markt zoekt het bedrijf partners die zorgdragen voor de implementatie.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-12-03T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.