Vijf kandidaten voor Computable IT Award

Tijdens de halve finale van de Computable IT Award 1998 zijn de automatiseringsprojecten bekendgemaakt die meedingen naar één van de drie plaatsen in de finale. Tijdens die bijeenkomst, op 29 oktober, vindt de verkiezing van het beste automatiseringsproject van 1998 plaats.

Om de finaleplaats strijden vijf projecten: Hooge Huys Verzekeringen met TOP Site, Sociale Dienst Rotterdam met Els, Openbare Bibliotheek Eindhoven met de Multimediale Bibliotheek, ABC op Internet van het handelshuis ABC, en Zonnebloem van adviesbureau Berenschot.
De jury zal deze bedrijven bezoeken om hun project in de praktijk te aanschouwen. Daarna vindt een hoorzitting plaats, waarbij vertegenwoordigers van de vijf projecten een vraaggesprek voeren met de jury. Deze bepaalt welke drie projecten doorgaan naar de finale. Tijdens de finale-avond op 29 oktober kiest de jury op basis van een presentatie van de projecten het beste automatiseringsproject van 1998.
Op deze avond wordt tevens bekendgemaakt wie de Computable Millennium Award krijgt uitgereikt. Deze stimuleringsprijs is onderdeel van de IT Award 1998. J. Timmer, voormalig president-directeur van Philips, reikt de IT Award 1998 en de Millennium Award uit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-09-14T00:00:00.000Z Redactie Computable