Compaq en Digital melden banenverlies

De integratie van de sales- en service-organisaties van Compaq en Digital zal in totaal 89 banen kosten. Aangezien momenteel zeven vacatures bestaan, vervallen in totaal 82 functies.

Compaq heeft verklaard dat er geen gedwongen ontslagen vallen. Het is nog niet bekend welke functies verdwijnen. Het gaat voornamelijk om dubbele functies en managementbanen. De ondernemingsraden zullen voor eind deze maand advies geven over de voorgestelde integratie.
Compaq lijkt zich te houden aan de toezeggingen die manager human resources Daan Fousert eerder deed aan de vakbonden en ondernemingsraden dat er geen gedwongen ontslagen zullen vallen in de sales- en service-organisatie van Digital in Utrecht. Ingewijden verwachten dat het banenverlies op het Europese distributiecentrum van Digital in Nijmegen groter zal zijn. Over de toekomst van dit centrum bestaat nog geen duidelijkheid, aangezien de vestiging valt onder de verantwoordelijkheid van het Europese managementteam. Deze groep heeft meer tijd nodig.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-09-03T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.