UCC vliegt kandidaten naar VS

Detacheringsbedrijf UCC zal potentiële nieuwe medewerkers naar de VS vliegen. In de Verenigde Staten leggen deze mensen een bezoek af aan Oracle en Microsoft. Beide bedrijven zijn zakenrelaties van UCC.

De onderneming hoopt op deze manier kandidaten te motiveren om bij UCC te komen werken. De vliegreis maakt deel uit van de wervingscampagne die het bedrijf deze week is gestart. Automatiseringsbedrijf CMG haalde zich vorig jaar veel kritiek op de hals met vliegtripjes voor afgestudeerden. Volgens UCC zijn de campagnes echter niet te vergelijken. "Deze vliegreis is geen dolle grap", reageert directeur P. Peters. "De technologie staat bij deze reis centraal. We kunnen nu eenmaal niet zwemmen naar de VS."
Volgens wervingsmanager Paul van der Hilst is aan de campagne uitgebreid overleg voorafgegaan. "We moeten ervoor zorgen dat een dergelijke studiereis zinvol en leuk is. Het leek ons leuk ict-specialisten uit te nodigen en te laten ondervinden welke strategie Oracle en Microsoft hebben voor de komende jaren." De huidige UCC-medewerkers hebben inmiddels aangegeven ook geïnteresseerd te zijn in een vliegreis. "Zij mogen mee, mits ze iemand hebben aangebracht", aldus Van der Hilst. UCC wil enkele tientallen mensen werven, van ervaren IT-specialisten tot starters zonder automatiseringsachtergrond.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-07-13T00:00:00.000Z Redactie Computable