Elektronicabeurs heet weer gewoon Firato

Producten uit de computerindustrie en telecommunicatie moeten de Firato weer populair maken. Compaq, Hewlett-Packard, IBM en KPN Telecom zullen met grote stands aanwezig zijn.

De nieuwe Firato wordt georganiseerd in samenwerking met de brancheverenigingen Vifka en Fiar (elektronica). Als het aan de RAI ligt, zal de Firato met een sterk aangepast aanbod van multimedia in haar oude glorie herleven.
Een eerdere poging, twee jaar geleden, om de Firato nieuw leven in te blazen via de toevoeging van PC's en multimedia flopte jammerlijk. Belangrijkste kritiek gold toen het gebruik van de niets zeggende naam Emotions voor het evenement. Een naam die het grote publiek eerder associeerde met een evenement rond paranormale verschijnselen dan met een elektronica-beurs.
Daarom dat nu weer wordt teruggegrepen op de oude vertrouwde naam Firato. Van donderdag 1 tot en met woensdag 7 oktober aanstaande vindt dit evenement in vernieuwde vorm plaats. De formule is daarbij sterk aangepast. Centraal staat nu 'home entertainment'. De beurs zal nu ook veel consumenten-elektronica, telecommunicatie, hard- en software omvatten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-06-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.