Bedrijven besteden in 2008 nog meer uit

Bedrijven zullen in 2008 steeds meer gaan uitbesteden. Dat komt door nieuwe technologieën, meer mobiele werknemers en het milieu. Kosten zijn een belangrijke reden, maar zijn niet doorslaggevend.

Bedrijven zullen in 2008 nog meer diensten uitbesteden. Dat komt doordat bedrijven steeds bewuster worden van het milieu, er steeds meer mobiele werknemers komen en door nieuwe diensten die op afstand werken steeds makkelijker maken. Volgens Joe Hogan, vice-president outsourcing bij Unisys zijn kosten een belangrijke, maar niet de doorslaggevende reden.

"Een grondige verandering in de manier hoe mensen werken en zaken doen zorgt voor nieuwe en onontkoombare eisen", zegt Hogan tegen VNUnet. Deze nieuwe eisen zorgen voor uitdagingen voor dienstverleners in het komende jaar en het jaar erna. Hogan verwacht dat bedrijven die nu nog een inhouse datacenter hebben, dit zullen uitbesteden vanwege het milieu- en kostenaspect.

Werknemers willen nieuwe technologieën voor consumenten, zoals de Apple iPhone, niet alleen privé, maar ook zakelijk gebruiken. Vooral werknemers met veel verkoop- of klantencontacten of in functies waar veel winst wordt gemaakt vinden dit soort technologieën handig. Bedrijven die vooruit denken zullen support voor deze nieuwe technologieën in een nieuw outsourcingcontract opnemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-12-31T09:06:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.