Baan-partner Meta4 op Europese schermenbeurs

De Spaanse softwareleverancier Meta4 heeft sinds vorige week een notering aan de Europese schermenbeurs Easdaq. De leverancier van HRM-software (Human Resources Management) financiert met de op de beurs vergaarde 47 miljoen euro zijn groeistrategie.

Baan investeerde in februari vorig jaar 22 miljoen dollar in Meta4 en verwierf daarmee een minderheidsbelang. De Spaanse software geldt sindsdien als standaard HRM-product voor Baan-oplossingen. Een Nederlandse versie van de software, die oorspronkelijk gepland stond voor het eind van vorig jaar, bestaat echter nog steeds niet. De prioriteiten van Baan liggen sinds de grootschalige reorganisatie bij crm-software (customer relationship management) en de traditionele erp-software. Officiële gegevens zijn nog niet bekend maar Loek van den Boog, als adviseur van investeringsmaatschappij General Atlantic betrokken bij zowel Baan als Meta4, weet dat de voorlopige planning uitgaat van een Nederlandse versie in de tweede helft van volgend jaar.
Meta4 levert HRM-software voor grote organisaties en heeft momenteel een sterke positie op zijn thuismarkt en andere Spaanstalige landen (Zuid-Amerika), de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland. Tot de klantenkring behoren ondermeer AXA, American Express, General Electric en Telefónica de Espa�a.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.