Softwarefirma Esker koopt concurrent Persoft

Het Frans-Amerikaanse bedrijf Esker heeft bekendgemaakt alle aandelen van Persoft over te nemen. Daar hebben de bedrijven gisteren overeenstemming over bereikt. Beide ondernemingen zijn actief op het gebied van Internet- en PC-software waarmee centrale systemen benaderd kunnen worden.

Persoft, met een hoofdkantoor in Madison (Wisconsin), heeft 130 mensen in dienst. Gezamenlijk zouden Esker en Persoft over 1998 een omzet hebben bereikt van 38 miljoen dollar (waarvan 21 miljoen van Esker).
Esker heeft aangegeven dat de voorgenomen fusie minimale operationele gevolgen zal hebben. Het bedrijf wil alle relaties met klanten en verkoop- en distributiekanalen intact houden. Tevens heeft Esker de intentie uitgesproken geen medewerkers te ontslaan. De productlijnen van Persoft (Smar Term en Persona) en Esker (Tun Plus en Esker Plus) blijven bestaan. Integratie van de productlijnen op de langere termijn laat Esker afhangen van de wensen van de klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-07T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.