NSI brengt Dot Com Directory naar Europa

Network Solutions (NSI) zal zijn Dot Com Directory-dienst volgend jaar lanceren in Europa en Azië. De Amerikaanse registreerder van domeinnamen zet zijn commerciële domeinlijst eerst op in Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk.

Voormalig overheidsmonopolist NSI heeft sinds november dit jaar te kampen met concurrentie en breidt dan ook zijn dienstenaanbod uit om zich te onderscheiden. In de Verenigde Staten heeft het bedrijf zijn Dot Com Directory al gelanceerd. Die lijst biedt een overzicht van alle bedrijven die hun domeinnaam bij NSI hebben geregistreerd.
Op dit moment telt het bestand ongeveer twee miljoen Noord-Amerikaanse en Canadese ondernemingen. Bedrijven die zich voor de oprichting van de lijst hebben aangemeld, zijn automatisch opgenomen. Nieuwe klanten kunnen een domeinregistratie samen met een lijstnotering krijgen voor één bedrag. De hoogte daarvan varieert van zeventig tot honderdtwintig dollar.
Indien een bedrijf zijn .com-, .org- of .net-domeinnaam registreert bij een concurrent van NSI, moet het een extra zeventig dollar betalen om in de lijst te mogen staan. NSI wil zijn Directory uitbreiden met onder meer geografisch gekoppelde informatie, bedrijfsoverzichten, nieuws en financiële gegevens.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-11-26T00:00:00.000Z Redactie Computable