Raytheon verkiest CSC boven IBM Global

Computer Sciences (CSC) heeft uiteindelijk een dienstverleningscontract gesloten met Raytheon Corporation. Die op twee na grootste Amerikaanse luchtvaart- en defensieleverancier heeft na een tender-periode van enkele jaren IBM's Global Services-divisie links laten liggen.

CSC stond in de herfst van 1998 al op het punt de overeenkomst met Raytheon te beklinken toen die aanstaande klant toch bedenkingen kreeg. Het bedrijf verlengde de tender-periode en heeft nu dus alsnog voor CSC gekozen.
Het contract betreft het beheer van een groot deel van Raytheons IT-infrastructuur, dat ook mainframes en datacentra omvat in Texas, Pennsylvania, Kansas en Masschusetts. Daarnaast valt ook het ondersteunen van 90.000 desktopgebruikers en het netwerk onder de overeenkomst.
Deze klus voor CSC heeft een waarde van 65 miljoen dollar per jaar. Het is vooralsnog onbekend wat de looptijd is van de dienstverlening. Naar verluidt ligt de totale waarde op één miljard dollar, wat dus neerkomt op een levensduur van ruim vijftien jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-11-26T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.