Cap trekt Descartes aan voor e-handel

Cap Gemini Group heeft een alliantie gesloten met Descartes Systems Group voor het bieden van elektronische handelsdiensten aan bedrijven. De consultant en de Canadese producent van software voor toeleveringsketens willen hun klanten elektronisch laten handeldrijven met andere bedrijven en met consumenten.

Descartes biedt hierbij een portfolio aan programmatuur voor het online afhandelen van bestellingen, beheer en optimalisatie van de toeleverings- en afleveringsketen. De huidige klanten van Cap Gemini zouden voor het grootste deel overeenkomen met de klanten die softwareleverancier Descartes al heeft.
Tot op heden is deze nieuwe Cap-partner vooral actief op het gebied van e-handel tussen bedrijven (b2b). De twee bedrijven willen nu samen de markt voor online-verkoop aan consumenten (b2c) betreden. Zo heeft Descartes al een overeenkomst met een Amerikaanse online-supermarkt,http://www.webvan.com, voor de levering van diens bestel- en bezorgsoftware.
Cap Gemini neemt de Canadese firma nu op in zijn oplossingencentrum in Parijs. Dat centrum combineert consulting, technische dienstverlening, software en hardware voor bedrijfsautomatisering (erp), geïntegreerd beheer van toeleveringsketens, e-handel en beheer van klantenrelaties (crm).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-12-21T00:00:00.000Z Redactie Computable