Groei Sanderink Groep zet goed door

Sanderink Groep heeft 1998 afgesloten met een omzet en winst van respectievelijk 330 miljoen en 29,5 miljoen gulden. Deze cijfers liggen ver boven de financiële resultaten over 1997.

Toen werd 170 miljoen gulden omzet geboekt en kwam de nettowinst uit op 10,5 miljoen. De goede cijfers worden met name toegeschreven aan de acquisities in 1996 en 1997 en twee strategische overnames vorig jaar. Toen werden twee onderdelen ingelijfd van K+V van Alpen en een software-divisie van Siemens Nixdorf Informatiesystemen die zich richt op Sociale Diensten.
Vorig jaar is de Sanderink Groep ook begonnen met een herstructurering van de interne organisatie. Een eerste resultaat is het herpositioneren van de dochterondernemingen CCE en Multihouse Professional Services, die onder de naam Centric samen verder gaan. Uiteindelijk moet deze naam voor de totale Sanderink Groep gaan gelden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.