EMC splitst Data General in tweeën

De dagen van de voormalige ceo (chief executive officer) van Data General, Ronald L. Skates, zijn geteld. Data-opslagleverancier EMC heeft in zijn plaats namelijk twee eigen mensen benoemd.

Frank Hauck, voormalig hoofd van EMC'sglobal customer service, krijgt de leiding over DG's Clariion opslagsystemen. Robert M. Dutkowsky, tot nog toe de baas over EMC's afdeling sales en marketing, krijgt de touwtjes in handen bij de serverdivisie van Data General. Vorige week nam EMC Data General definitief over, voor een bedrag van meer dan een miljard dollar.
EMC splitst de nieuwe acquisitie meteen op: Data Generals Clariion opslagsystemen worden opgenomen in de eigen productlijnen van EMC, waarvoor Hauck als nieuwesenior vice president verantwoordelijk wordt. De servers van Data General, bekend onder de naam Aviion, komen in een aparte, onafhankelijke DG-divisie terecht. Bob Dutkowsky wordt de president van die zelfstandige unit.
Ronald Skates zal gedurende de overgangsperiode - EMC zegt niet hoe lang die zal duren - als een soort adviseur het proces begeleiden. Daarna trekt hij zich uit het bedrijf terug.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-10-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.