ISI-sjabloon Internet-gestuurde apparaten

Integrated Systems Inc (ISI), ontwikkelaar van ingebouwde real-time besturingssystemen en tools, heeft de eerste van een serie referentieplatforms gelanceerd voor de nieuwe generatie via Internet aangestuurde huishoudelijke apparaten (IA's).

Onder de noemer 'Internet Appliance Vantage Program' wil ISI volgens eigen zeggen "doen voor de snelgroeiende IA-markt wat IBM's PC-architectuur heeft gedaan voor de vroege microcomputerhandel: een ontwerpsjabloon creëren dat geïnteresseerde leveranciers kunnen gebruiken om verschillende producten en componenten samen te voegen en zodoende uitontwikkelde systemen sneller op de markt te brengen".
De eerste vrucht die het Vantage Program heeft afgeworpen, is een op Java gebaseerde personal digital assistant (pda) met ingebouwde mobiele communicatietechnologie. De pda is ontwikkeld in samenwerking met Mitsubishi, Sun en Espial en geldt als een referentiemodel. Het bijbehorende platform zal vanaf oktober 'in de lucht' zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-08-31T00:00:00.000Z Redactie Computable