Peak-IT gaat ook consultants leveren

Het detacheringsbedrijf Peak-IT gaat ook consultants leveren. Tot nu toe detacheerde het bedrijf vooral helpdeskmedewerkers, werkplek-, netwerk- en systeembeheerders en softwareontwikkelaars.

Peak-IT  gaat consultants detacheren. Het gaat om deskundigen op het terrein van Microsoft, Citrix, VMWare, Cisco en Java rondom server, desktop en network management. Ook kunnen de consultants worden ingezet voor het begeleiden van Microsoft-migraties en implementaties met Citrix en VMWare.

Tot nu toe detacheerde het bedrijf alleen helpdeskmedewerkers, werkplek-, netwerk- en systeembeheerders en softwareontwikkelaars. Peak-IT heeft kantoren in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Den Bosch.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dat is een leuk idee, maar toch zal Peak eerst aan haar imago probleem moeten werken, een kleien zoektocht op het net levert al gauw een aantal niet zo flatteuze zaken op:

http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1183144

http://forum.fok.nl/topic/1077077

Daarnaast gaan er in de markt een hoop cowboyverhalen omtrent dit startersbedrijf waaruit blijkt dat sinds zij zich op de eindmarkt zijn gaan richten ze niet zo heel netjes omgaan met informatie die haar oude klanten hun geven danwel gaven met betrekking tot de eindklant.
Andere ervaring hebben met name betrekking op de onervarenheid van accountmanagers en het hoge verloop!
Een stuk rust zou dan ook eerste prioriteit zijn, het groet te hard .. en plukt nu de wrange vruchten als bedrijf.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-01-23T10:16:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.