Managed hosting door True

Inter Access doet beheer voor ISS Facility Services

 

Ict-dienstverlener Inter Access heeft een contract gesloten met ISS Facility Services voor de levering van 1200 gevirtualiseerde werkplekken. ISS Facility Services gaat voor Inter Access de schoonmaak en catering verzorgen.

Ict-dienstverlener Inter Access gaat 1200 gevirtualiseerde werkplekken leveren aan ISS Facility Services. De overeenkomst heeft een looptijd van vijf jaar.

Inter Access levert de ict aan ISS Facility Services. Virtualisatie wordt toegepast op de applicatie-, werkplek- en serveromgeving. ISS Facility Services heeft zijn businessapplicaties gebaseerd op Microsoft-, Oracle- en IBM-applicatieservers. Bij de keuze voor Inter Access werd ISS Facility Services ondersteund door het managementadviesbureau Quint Wellington Redwood.

ISS Facility Services is onderdeel van facilitaire dienstverlener ISS Group. Het bedrijf is actief in 50 landen in Europa, Australië, Noord-Amerika, Azië en Latijns-Amerika. De 435.000 medewerkers bieden diensten op het gebied van schoonmaak, catering, groenvoorziening, beveiliging en call centers. In Nederland heeft ISS ruim 21.000 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2319688). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×