Amerikanen huisvesten Baan-software voor MKB

Erp-leverancier Baan heeft twee nieuwe partners gevonden op het gebied van het uitbesteden van applicatiediensten. De Amerikaanse automatiseerders Primesource Technologies en Metamor Worldwide gaan de erp- en supply chain management-software van Baan integreren en installeren op grote centrale systemen.

Middelgrote klanten kunnen inloggen op het centrale systeem en gebruik maken van de Baan-functionaliteit.
Primesource draagt binnen de alliantie zorg voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van de Baan-projecten. Metamor huisvest de installaties centraal in Atlanta. Klanten, die een maandelijks bedrag voor de geleverde applicatiediensten betalen, kunnen de centrale applicatie benaderen via Internet, hun eigen netwerk of Metamors netwerk. Het voordeel van deze vorm van applicatiegebruik is dat gebruikers niet worden opgezadeld met complexe en tijdrovende implementatieprojecten. Ook het beheer van de applicatiesoftware kan door professionals, die vaak niet aanwezig zijn binnen middelgrote bedrijven, op centrale locaties afgehandeld worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.