Unit 4 Agresso en CODA zijn akkoord

CODA gaat voor ongeveer 213 miljoen euro over naar Unit 4 Agresso. Overeenstemming over het bod is op 31 januari bereikt, aldus een formeel bericht van beide partijen.

Het bestuur van Unit 4 Agresso beschouwt de combinatie van de twee bedrijven van grote strategische waarde. Samen vormen Unit 4 Agresso en CODA een pan-Europese mid-market erp-dienstverlener van topformaat, aldus het persbericht. De nieuwe speler richt zich op de Britse en Scandinavische markten, de Benelux en Spanje. In Frankrijk, Duitsland en de VS hoopt Unit 4 Agresso met CODA zijn marktpositie te versterken. CODA geeft Unit 4 Agresso bovendien slagkracht om uit te breiden naar opkomende en snel-groeiende markten in centraal en oost-Europa en Azië/Australië. Verder levert de overname cross-sellingkansen op binnen specifieke verticalen.

Het bestuur van CODA was unaniem in het besluit het bod aan te nemen. De partijen gaven al eerder aan dat er van een overname sprake zou zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-01-31T15:59:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.