Openview simuleert netwerk met Mil 3

Hewlett-Packard steunt een relatief onbekend Amerikaans bedrijf dat software levert voor het simuleren van netwerken en het plannen van capaciteit daarvoor. HP neemt het nieuwste product van softwareleverancier Mil 3 op in zijn beheersoftware Openview.

Deze aankondiging volgt op negen maanden gezamenlijk ontwikkelingswerk aan het netwerk-hulpmiddel. De twee bedrijven zeggen dat IT-managers hiermee in staat zijn de benodigde netwerkcapaciteit te voorspellen. Zo kunnen ze hun serviceniveau-overeenkomsten (sla's) beter nakomen. Zowel Mil 3 als HP zullen dit hulpmiddel verkopen, zij het onder verschillende namen: IT Decision Guru 6.0 en Openview Service Simulator for Networks.
Deze nieuwe software zou als eerste een geïntegreerd overzicht bieden van netwerktopologie, verkeersinformatie en verwachte belasting. Mil 3 levert al tien jaar software voor het simuleren en plannen van netwerkbelasting en capaciteit. Van oorsprong mikte het bedrijf hiermee op leveranciers van netwerkapparatuur, maar de laatste tijd hanteert Mil 3 een bredere marktbenadering.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-01-18T00:00:00.000Z Redactie Computable