Nieuwe top Compaq Europa treedt aan

Compaq heeft vrijdag een nieuw directieteam benoemd voor de Europese afdelingen die ook een nieuwe opzet krijgen. Eerder voerde de computerfabrikant al dergelijke wijzigingen door in het Amerikaanse bestuur.

Europa zal voortaan bediend worden door drie divisies: bedrijfsoplossingen en diensten; PC's en elektronische handel; en consumentenproducten. De hoofden van deze nieuwe takken zijn afkomstig uit Compaq Europa en leggen verantwoording af aan EMEA-directeur (Europe, Middle-East and Africa) Werner Koepf.
Gerard van de Aast zal de nieuwe bedrijfsdivisie leiden, die is ontstaan door het samenvoegen van enkele bestaande Compaq- en DEC-afdelingen voor zware systemen en dienstverlening. Kasper Rorsted beheert de divisie voor PC-producten en e-commercie. Daaronder vallen computers voor het bedrijfsleven en activiteiten voor handel op Internet. Toon Bouten, al langere tijd directeur van Compaqs Europese thuis-PC-tak, is nu hoofd van de consumentengroep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.