3Com rust Palmpilot uit met AOL-toegang

3Com voorziet zijn Palmpilot-computer van de online-dienst van America Online (AOL) Hiervoor hebben de twee bedrijven gisteren een overeenkomst gesloten. AOL-gebruikers krijgen hierdoor vanaf zo'n palmpilot toegang tot hun elektronische post.

Verder zal 3Com de nieuwe AOL-software meeleveren bij zijn Palm Computing-organisers en Palmmodem-accessoires. De twee bedrijven gaan een totaalpakket aanbieden aan AOL-leden; deze bundel bestaat uit een Palm III-computer en een Palmmodem-pakket. Het is niet bekend hoeveel geld er is gemoeid met deze overeenkomst.
Dit is de tweede grote stap in AOL's strategie (AOL Anywhere) om zijn bereik buiten de PC uit te breiden. Gisteren maakte het bedrijf bekend een contract met hardwarefabrikant Hughes te hebben ondertekend. Hughes gaat opzetkastjes produceren die gebruikers toegang bieden tot een aangepaste versie van de online-dienst via de televisie (AOL TV). Die eerste stap moet de dreiging van interactieve televisie en Internet-via-opzetkastjes afwenden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-06-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.