CA maakt plannen met Platinum bekend

Computer Associates gaat de front-end 3D- en visualisatie technologie van het zojuist overgenomen Platinum gebruiken om de kracht die het heeft in back-end databases en management-hulpmiddelen te kunnen gebruiken op front-end-niveau en elektronische handel.

President en chief operating officer Sanjay Kumar geeft toe dat zijn onderneming het op front-end-niveau behoorlijk heeft laten afweten en hoopt via de Platinum-technologie daar verandering in te kunnen aanbrengen.
De Platinum-producten stellen de database-leverancier volgens eigen zeggen in staat een geheel nieuw platform voor elektronische handel te ontwikkelen. Over hoe dit er dan uit gaat zien wilde men op de persconferentie in New York echter niets zeggen. Op de komende CA-World in New Orleans zullen de eerste CA/Platinum-producten worden geïntroduceerd. Daar wordt ook Jasmine TND getoond. Deze object database is gekoppeld aan Neugents neurale netwerkagent en geeft gebruikers inzicht in verwachte ontwikkelingen op basis van gebeurtenissen in het verleden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-06-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.